avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

maine am citatie la politie intr-un dosar penal in care am fost reclamata de un vecin ca i-am distrus o boxa audio ce era pusa in fereastra unei magazii la 1m si jumatate de proprietatea mea si care era data la maxim.asa este zilnic de nu te intelegi
deci maine trebuie sa merg la politie .eu pot vedea reclamatia facuta de el sa pot stii ce probe are impotriva mea?el sustinea atunci ca filmeaza , dar sunt si multi martori care sustin nevinovatia mea. ce pot face?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:32, 7 Iulie 2011
La momentul potrivit, adica atunci cand cercetarea penala se va finaliza, va va fi prezentat ma terialul de urmarire penala.
Daca veti fi gasita vinovata veti primi o amenda administrativa.
Cred ca o sa va arate plangerea lui.
Depinde de politist.
politistul este obligat sa va informeze in mare despre invinuirea care vi se aduce. cu ce acte, depozitii de martor isi probeaza plangerea vecinul dvs nu aveti cum sa aflati in timpul urmaririi penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere mariana erbasu mariana erbasu daca cineva a distrus o boxa audio si o plasa de tantari care erau puse la 1 msi jumatate de proprietate lui si a fost filmat cu o camera video de proprietaru ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie, se poate? euthea euthea speta este urmatoarea: [b]1[/b].vecinul a distrus o parte din gardul care delimita proprietatile, [b]2[/b].copacii lui au crengile pe casa mea(sunt plantati ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca am fost acuzat de delapidare pe nedrept ? rusuioan rusuioan In luna septembrie 2010 am fost acuzat de delapidare de seful meu , mai exact a pretins ca as fi sustras 5000 ron din banii firmei . Dupa ce a facut ... (vezi toată discuția)