In luna septembrie 2010 am fost acuzat de delapidare de seful meu , mai exact a pretins ca as fi sustras 5000 ron din banii firmei . Dupa ce a facut plangere la Politie , am fost citat si cercetat . Concluzia Politiei a fost neinceperea urmaririi penale . Am umblat la politie multe zile , mi-am pierdut locul de munca , am umblat prin multe alte locuri ca sa caut dovezi sa-mi sustina nevinovatia , iar dupa ce Politia a spus ca nu sunt vinovat el a venit frumos si si-a retras plangerea , zambind , si afirmand ca a vrut sa imi dea o lectie . Vreau sa il actionez in judecata pentru denunt calomnios si sa cer daune materiale . Am un caz solid pe care sa ma pot baza ?
La Politie sa depun plangerea ? Si apoi la tribunal intr-un proces civil ? Si dupa parerea dumneavoastra daunele morale de ce ordin ar trebui sa fie ? Cateva sute de lei , cateva mii ? Sau doar plangere la Politie . Cu respect ,
plangerea o depuneti la parchet.chiar daca ea va ajunge la politie e bine sa o depuneti la parchet.ati mai avea optiunea sa nu depuneti plangere penala si sa promovati o actiune privind raspunderea civila delictuala unde puteti solicita daune morale. dvs veti estima suma insa sa fiti atent ca va trebui sa achitati taxa de timbru pt acea suma.
Denunt calomnios
danasencu
Buna ziua! Sunt functionar public in cadrul unei primarii. Vecinul meu a formulat o plingere penala impotriva mea pentru denunt calomnios, abuz in serviciu ... (vezi toată discuția)