avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot sa fac daca am fost acuzat de delapidare pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot sa fac daca am fost acuzat de delapidare pe nedrept ?

In luna septembrie 2010 am fost acuzat de delapidare de seful meu , mai exact a pretins ca as fi sustras 5000 ron din banii firmei . Dupa ce a facut plangere la Politie , am fost citat si cercetat . Concluzia Politiei a fost neinceperea urmaririi penale . Am umblat la politie multe zile , mi-am pierdut locul de munca , am umblat prin multe alte locuri ca sa caut dovezi sa-mi sustina nevinovatia , iar dupa ce Politia a spus ca nu sunt vinovat el a venit frumos si si-a retras plangerea , zambind , si afirmand ca a vrut sa imi dea o lectie . Vreau sa il actionez in judecata pentru denunt calomnios si sa cer daune materiale . Am un caz solid pe care sa ma pot baza ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:33, 15 Iunie 2011
sigur intrucat aveti rezolutie de neincepere a urmaririi penale care va probeaza nevinovatia. depuneti plangere penala impotriva dansului pt denunt calomnios.
La Politie sa depun plangerea ? Si apoi la tribunal intr-un proces civil ? Si dupa parerea dumneavoastra daunele morale de ce ordin ar trebui sa fie ? Cateva sute de lei , cateva mii ? Sau doar plangere la Politie . Cu respect ,
plangerea o depuneti la parchet.chiar daca ea va ajunge la politie e bine sa o depuneti la parchet.ati mai avea optiunea sa nu depuneti plangere penala si sa promovati o actiune privind raspunderea civila delictuala unde puteti solicita daune morale. dvs veti estima suma insa sa fiti atent ca va trebui sa achitati taxa de timbru pt acea suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rasp delictuala contract de asistenta jur CI Ioana Butan CI Ioana Butan S-a depus impotriva clientului o plangere pt savarsirea infractiunii de inselaciune. A fost incheiat un contr de asistenta juridica pentru reprezentarea ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios danasencu danasencu Buna ziua! Sunt functionar public in cadrul unei primarii. Vecinul meu a formulat o plingere penala impotriva mea pentru denunt calomnios, abuz in serviciu ... (vezi toată discuția)
Solicitare daune Valentin Florin Valentin Florin Pe parcursul anului trecut o anumita persoana mi-a facut plangere penala la organul de politie pentru incalcarea Codului Penal in exercitarea atributiilor de ... (vezi toată discuția)