avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... av. stagiari trebuie sa se inscrie la INPPA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

av. stagiari trebuie sa se inscrie la INPPA

Stie cineva mai multe detalii despre obligativitatea avocatilor stagiari aflati in anul 2 de stagiu de a se inscrie la INPPA - asta cu privire la decizia Consiliului UNBR din luna iunie 2011.
- Care este perioada de inscriere?
- Este obligatoriu? Daca nu te inscrii ce se intampla?
- Cei care nu se inscriu sunt inscrisi din oficiu?
sau orice alte informatii sunt binevenite

Merci
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 17:25, 1 Iulie 2011
La articolul I dupa punctul 13 fusese introduse prin Senatul romaniei doua noi puncte 13.1 si 13.2 prin OUG 159/2008, [ link extern ]
data fiind acest legea respinsa prin legea ulteriora, care obligase stagiarii precum definitivati sa urmaresc cursuri de perfectionarea la INPPA sub amenintare de abaterea grava disciplinara. Din cauza c-a fost respinsa nu stiu care este temeiul legal acestora obligatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inppa - avocat stagiar - avocat de dr. comercial ? marius19841 marius19841 Imi poate spune cineva daca asta e oridinea fireasca a formarii unei cariere de avocat in drept comercial ? 1.Examen la Barou - respectiv INPPA; 2.Avocat ... (vezi toată discuția)
Obligativitate cursuri inppa Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva sigur daca sunt sau nu obligatorii studiile acelea pentru avocati stagiari la INPPA? Am citit legea avocatilor actualizata si ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar Pascu Cristian Pascu Cristian Salut! Doresc sa vă întreb daca in urma promovarii examenului de admitere in barou(pentru stagiari) se dobandeste calitatea de avocat stagiar? I.N.P.P.A ... (vezi toată discuția)