avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Constructie din osb la tara ( grajd, garaj , magazie ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Constructie din osb la tara ( grajd, garaj , magazie etc.)

Doresc sa stiu daca construiesc la tara un grajd sau o magazie din osb imi trebuie autorizatie de constructie si daca da la cat se ridica costurile pentru a obtine toate cele necesare . va multumesc
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 14:32, 10 Iulie 2011
Pt. orice constructie va este necesara autorizatia de construire. Acestea fiind anexe gospodaresti, au nevoie de mai putine avize decat o constructie propriu zisa. Cereti cerificat de urbanism si vedeti ca o sa va scrie conditiile de amplasare, printre altele, si de materiale folosite.Categoric va trebuie un mic proiect si va va trebui aprobarea de la protectia mediului(pe care o va lua proiectantul si care costa 1000 lei-si care este obligatorie), proiectul va costa si el-depinde de proiectant si apoi va costa si autorizatia care va fi % din val.proiectului.
Saracul stat!!!!!
Aviz mediu=100 lei. Taxa autorizatie constructie=0,5% din valoarea constructiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O piscina 6x3m in curte are nevoie de autorizatie de constructie? csmara csmara Daca vreau sa construiesc o piscina in curte (privata nu publica), 6m x 3m din materiale prefabricate (nu beton) cu o sapatura de 120 cm, am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de constructie alex voiculescu alex voiculescu buna ziua am si eu o problema.am construit o locuinta la un metru de limita de proprietate si cei de la primarie nu pot sau nu vor sa mi elibereze autorizatia ... (vezi toată discuția)
Construcție magazie pe teren fără puz Juggler24 Juggler24 Salutare! De curând am achiziționat un teren extravilan pe care doresc să îmi construiesc o casă. Acum am inceput procesul de introducere in intravilan ... (vezi toată discuția)