avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construcție magazie pe teren fără PUZ
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construcție magazie pe teren fără PUZ

Salutare! De curând am achiziționat un teren extravilan pe care doresc să îmi construiesc o casă. Acum am inceput procesul de introducere in intravilan prin PUZ care am înțeles că durează de la 6 luni la un an. Întrebarea este dacă construiesc o magazie de unelte pe teren (din lemn fără fundație) până ies toate avizele , este vreo problemă?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 22:12, 2 Octombrie 2023
Ca sa construiti o magazie de unelte chiar si fara fundatia aveti nevoie de autorizatie de construire. Daca construiti aceasta magazie fara a detine autorizatie riscati o amenda incepand de la 1.000 de lei.
Este necesar autorizatia de construire si la constructiile provizorii si fara fundatie.
Asta din punct de vedere juridic.

Din punct de vedere practic, nu cred ca cineva se va baga in seama daca construiti o magazie amarata din OSB :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa construiesc o magazie in mediul rural cu ... dorin badiu dorin badiu Buna ziua. Doresc sa construiesc o magazie in mediul rural cu urmatoarele caracteristici: - planseu de beton, fara fundatie - structura lemn, pereti OSB - ... (vezi toată discuția)
Introducere teren extravilan în intravilan și construire locuintă bojflav bojflav Bună! Sunt proprietarul unui teren extravilan, situat exact în limită cu intravilanul localității, peste drum de mine sunt construite case. În ... (vezi toată discuția)