avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... insolventa+plata salariilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

insolventa+plata salariilor

Buna seara.Sunt angajata la o societate de difuzare a presei care este in insolventa din iunie 2011.As dorii sa stiu daca vor fi probleme cu plata salariilor mai ales ca de la inceputul anului au fost intirzieri de 2-3 luni.Am lucrat pina in 2009 la Rodipet si am ramas fara salariile pe 6 luni,nu am primit bonurile de masa pe anul 2009 si de asemenea garantia retinuta.Si Rodipet a fost in insolventa din octombrie 2009.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:16, 2 Iulie 2011
Sunt probleme cu aceasta societate ... ar trebui sa vorbiti cu lichidatorul societatii.

Din cate stiu SC Rodipet SA, actuala Network Press Concept SA, are ca administrator judiciar pe SC Consulta 99 SPRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplã cu rodipet? Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Cea mai mare firmă de distribuţie presă din Romania a fost privatizată iar acum,mai nou, a trecut înapoi la AVAS care deţine peste 50 la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca menacao menacao Buna seara!am lucrat din anul 1995 pana in anul 1998-la rodipet in judetul suceava.Din anul 1999 am plecat din tara.as vrea sa stiu de unde si daca imi mai pot ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca - lichidator judiciar ElizaBV ElizaBV Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: Am lucrat pentru societatea Rodipet SA acum cativa ani, iar acum incerc sa imi recuperez cartea de munca pentru a ma ... (vezi toată discuția)