avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... urgent
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

urgent

am facut o firma srl ptr fata ,cind termina liceu sa o poata folosi..
eu sint bolnava si nu stiu daca oi mai putea sa o ajut ...atunci...poate nici nu oi mai fi...nu am inchis-o temporar si nu am lichidat-o ca nu am bani si imi trebuia de aia am facut-o...nu functioneaza dar actele se depun la zi la fianciar de cite ori este normal dar firma nu are activitate pina termina fata scoala...taxa forfetaru de cind e bagata s-ar ridica la sume enorme..pe care toata viata nu as putea sa l;e platesc..
ce se poate intimpla fetii daca nu o platim...si ce este de facut...am pensie mica de 4 milioane..mie imposibil sa platesc asa taxa ...multumesc astept raspuns..
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:34, 2 Iulie 2011
Buna ziua !
In conditiile date , procedati de urgenta la suspendarea activitatii societatii , pt ca in caz contrar se vor acumula datorii pe firma iar in cazul nefericit al decesului dvs. fiica va fi nevoita sa plateasca toate aceste datorii ce vor intra la pasivul mostenirii .
Sanatate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire mihai.bracau mihai.bracau Tatal meu a decedat de curand, iar in timpul vietii a acumulat datorii destul de mari catre stat. In ceea ce o priveste pe mama mea, am inteles ca din ... (vezi toată discuția)
Recuperari, probleme cu firme recuperare credite Plesajaniel Plesajaniel Buna ziua, Am luat un credit in euro(12.000) acum 4 ani, am achitat din el 2 ani si 4 luni, intre timp am intrat in somaj, de 2 ani am terminat somajul, nu ... (vezi toată discuția)
Se mostenesc creantele de la parintele defunct...??? dragos32 dragos32 Buna seara, Va rog f mult sa ma lamuriti si pe mine asupra urmatorului aspect: Mama mea, care.... din nefericire, a decedat acum cateva saptamani, avea ... (vezi toată discuția)