avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutire plata impozitului pe venit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutire plata impozitului pe venit

buna ziua am nevoie de ajutorul dumneavoastra:mama mea vinde apartamentul cu 25000euro si ni s-a spus ca va avea de platit un impozit de 2% deoarece detine apartamentul de peste 3 ani (il are de 25ani) intrebarea mea este daca mama are certificat de handicap gradul 2 accentuat este scutita de acest impozit si daca da cum va trebui sa procedam ?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:35, 2 Iulie 2011
doamna e scutita pe impozitul pe proprietate ce se plateste anual, daca are si domiciliul in acea proprietate.
nu beneficiaza de scutire pentru impozitul ce se plateste la transferul proprietatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite persoane cu handicap mmarcelcozma mmarcelcozma Daca ma puteti ajuta cu un sfat . Mama mea a fost incadrata in grad de handicap 2 accentuat in februarie 2016 . Cand am dus la primarie actele pentru plata ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit persoane cu handicap Andreea-Elena26 Andreea-Elena26 Buna ziua! In legea nr 448/2006, art 26 este specificat faptul ca: \\"Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de următoarele facilităţi ... (vezi toată discuția)
Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)