avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conducere in stare de ebrietate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conducere in stare de ebrietate

Buna ziua,
am fost gasit la alcool test cu alcoolemie de 0,56 in aerul expirat, mi s-au recoltat 2 probe de sange. Cat imi va iesi la analiza sangelui si care vor fi consecintele tinand cont ca sunt la prima abatere
Mentionez ca , conduceam pe un drum national, poate fi acest lucru un motiv agravant.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cucu_bau , utilizator 22:44, 2 Iulie 2011
In sange iese de regula dublu, deci undeva 1-1,1 cred.
Conducerea unui autovehicol de catre o persoana care o imbibatie de alcool in sange peste 0,8 constituie infractiune si se va intocmi un dosar penal.
Daca nu ati produs prejudicii, nu aveti antecedente penale si o sa aveti un comportament adecvat in fata organelor de cercetare penala puteti scapa cu o amenda administrativa.
Nu am produs prejudicii,nu am antecedente de nici un fel si in plus regret mult ce s-a intamplat...
Este posibil sa se dea totusi IUP, in cazul meu?
Cat este amenda administrativa?
In nici un caz NUP.Cat despre amenda....depinde ..sunt cazuri destule cand au fost trimisi in instanta.
Nu am inteles prea bine...pot obtine NUP,si amenda administrativa?
nu primiti NUP, ori amenda ori cu suspendare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre alcoolemie sorina_de3ori sorina_de3ori prietenul meu a fost oprit de politie si avea 0,6 in aerul expirat, apoi a fost dus la medicina legala sa ii se ia sange. stie cineva daca i-a iesit 0,6 in ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua. am următoarea problema. soțul meu a fost oprit în ... Roxyyy28 Roxyyy28 Buna ziua. Am următoarea problema. Soțul meu a fost oprit în trafic și gasit cu o alcoolemie de 0,86 ,% alcool pur în aerul expirat. La probele de sânge ... (vezi toată discuția)