avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

lucrez la o societate la care statul este actionar majoritar.am fost angajata cu 4 ore/zi. acum vrea sa ma angajeaza cu 8 ore+majorare de salariul.deocamdata nu avem director general si au demisionat membrii consiliului de administratie cu exceptia unul singur.acum nu stiu daca trebuie o hotarare a consiliului + act aditional. puteti trimite un model?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:06, 1 August 2008
Daca exista un post cu 8 ore/zi (sau acelasi post se transforma in 8 ore/zi) se poate face un act aditional la contractul individual de munca prin care se modifica timpul de munca, salariul si, eventual, functia. Cei de la seviciul de resurse umane stiu cum sa faca acest document. Banuiesc ca ei nu au demisionat.
Nu e nevoie de hotarare a CA ci de o decizie a administratorului sau a directorului general sau a celui care ii tine locul.
Va trimit un model de act aditional:

ACT ADITIONAL Nr. ______/______________
la contractul individual de munca

A. Partile contractului :
S.C. ________________________________ cu sediul in ______________________, Str._____________________, Nr._____, Bl.____, Sc.____, Ap. _____, Jud.______________ inregistrata la R.C. sub nr. ______________________, CUI: _________________________, tel/fax: ____________________________ e-mail ____________________, reprezentata legal prin dl/dna ___________________________________________, in calitate de Administrator/Director general
si
Salariatul: Dl/Dna _____________________________ CNP: __________________
am incheiat prezentul act aditional la contractul individual de munca incheiat si inregistrat sub nr. _______/_____________ in Registrul general de evidenta a salariatilor si inregistrat la ITM Prahova sub nr._____________/______________________.

B. Obiectul actului aditional : Modificarea contractului individual de munca.

C. Elementele modificate din contractul individual de munca :

Elementul care se modifica Situatia actuala Modificarea intervenita Obs.

D. Alte prevederi : Prezentul act aditional intra in vigoare la data de _____________, celelalte clauze ale contractului individual de munca ramanand nemodificate.

E. Dispozitii finale : Prezentul act aditional s-a incheiat in trei exemplare, cate unul pentru fiecare parte si unul pentru Inspectoratul Teritorial de Munca.

ANGAJATOR, SALARIAT,

_______________ _______________

acelasi post se transforma in 8 ore, dar nu avem nu avem cine sa semneze decizia. multumesc pt. raspuns
Trebuie sa fie cineva mai mare, mai sef, in firma. Cine semneaza actele de banca, sau celelalte acte care ies din firma?
Cine v-a solicitat sa treceti la 8 ore/zi? Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca timtexcompany timtexcompany Va rog, daca aveti posibilitatea, oferitimi un model de ACT ADITIONAL privind vechimea in munca (vezi toată discuția)
Act aditional modificare salar nicotorok nicotorok Buna ziua, Am o nelamurire, in momentul cand se modifica salariul trebuie intocmit doar act aditional la contract? nu mai este nevoie de deczie. Puteti ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim avebiba avebiba Ce elemente trebuie sa contina obligatoriu un act aditional pt. modificarea cim de la 8 ore la 4 ore? (vezi toată discuția)