avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie

Buna ziua stimate domn / doamna,

Ma numesc Sidonia si sunt mama a trei copii. Ultimul copil l-am nascut pe data de 08 aprilie 2011, iar cu 12 luni inainte am realizat venituri impozabile numai 9 luni deoarece am fost in concediu pentru cresterea copilului (cel mijlociu), in perioada 01.10. 2008 - 03. 08. 2010.
In urma cu cateva zile am primit o decizie prin care mi s-a calculat 75% din veniturile realizate in ultimele 9 luni fiind impartite la 12. Este corect calculul?
Mentionez ca am optat pentru prima varianta, respectiv un an de concediu.

Va multumesc anticipat!
Astept raspunsul dvs.

Cu respect,
Sidonia

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru crestere copil birneam birneam buna ziua ma numesc petronela si sunt din severin si a-si avea si eu o intrebare. sunt in prenatal de la sfarsitul luni ianuiarie 2007. am fost angajata la ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate, cuantumul indemnizatiei pentru ccc corinamilitaru corinamilitaru lucrez la o firma din martie anul curent si as vrea sa ma lamuriti cu niste probleme: 1)vreau sa raman insarcinata si vreau sa stiu cat timp trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alinut alinut Am si eu cateva nelamuriri daca ma poate ajuta cineva: in lunile care se iau in calcul pentru stabilirea indemnizatiei, pe langa salariul net am avut si ... (vezi toată discuția)