avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire Casa Legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire Casa Legea 10

Am un dosar de despagubire ptr o casa de 397 mp, casa a fost pe lacul Mihailesti, a fost demolata pe vremea lu ceasca. Intrebarea mea este cum as putea "grabi" dosarul de despagubire? am inteles ca se poate face o cerere de urgenta si depusa la ANRP, aveti idee cum se poate face

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Decizie anrp luminita_carmen luminita_carmen Buna ziua, Am o decizie de plata, eliberata de ANRP in 31.01.2008, in baza legii 247/2005. Decizia, in original, a fost depusa la ANRP, odata cu cererea de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un raport de evaluare intocmit de un evaluator agreat de anrp. am vreo solutie? lucian_ lucian_ Buna seara. Apelez la dumneavoastra pentru a va solicita sfatul in urmatoarea problema : Mama mea are un dosar de despagubire la ANRP pe legile fondului ... (vezi toată discuția)
Fondul proprietatea - recuperare drepturi mateisiocifra mateisiocifra Buna ziua, Ma chinui de foarte mult timp cu recuperarea drepturilor, echivalente unei proprietati din Pitesti. Este vorba despre o casa care a fost demolata ... (vezi toată discuția)