avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fondul Proprietatea - recuperare drepturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fondul Proprietatea - recuperare drepturi

Buna ziua,

Ma chinui de foarte mult timp cu recuperarea drepturilor, echivalente unei proprietati din Pitesti. Este vorba despre o casa care a fost demolata si in locul careia s-a construit un bloc. Casa a fost proprietatea bunicilor (din partea tatalui). Bunicii au decedat demult, singurul mostenitor este tata. Eu am facut demersuri la Primaria Pitesti, de unde s-a inaintat dosarul catre Bucuresti.

Si de atunci, in baza numarului de dosar, sun constat sau fac vizite si mai nou verific pe website-ul [ link extern ] "

Intrebarea mea este - pot sa fac ceva sa grabesc lucrurile? Pot initia proceduri legale? Pot angaja un expert sa se ocupe de lucrul acesta in locul meu, astfel incat lucrurile sa se intample?

Va multumesc!
Cu respect,
Corina Matei
Cel mai recent răspuns: mateisiocifra , utilizator 14:51, 13 Octombrie 2018
Stimata Doamna,

Inteleg din link ca dosarul este la ANRP. Trebuie sa imi indicati din ce an a ajuns dosarul la ANRP, daca are mai mult de 5 ani de cand este inregistrat la ANRP, va sfatuiesc sa ii actionati in judecata in vederea obligarii la solutionarea dosarului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In luna noiembrie expira un termen in care puteti chema in hudecata cnci in cazul in care dosarul nesolutionat este inregistrat de mai bine de 5 ,ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate domn, multumesc pentru raspuns. Da, dosarul este la ANRP de mai mult de 5 ani. Din 2006, mai exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri anrp corina_I corina_I Buna ziua, Mama mea detine un teren care nu ii poate fi restituit in natura si din acest motiv a cerut despagubiri in echivalent de la ANRP. S-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns de retrocedare legea 247/2005 corinai51 corinai51 Buna ziua, Va rog sa imi dati un sfat la urmatoarea problema; Mama mea a depus o cerere de retrocedare in baza legii 10/2001, la primaria din Pitesti, ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani fondul proprietatea Livia Costescu Livia Costescu Buna ziua, Bunica mea a avut in Ploiesti o casa care i-a fost demolata si in locul careia s-a construit o strada. A primit la schimb un apartament cu chirie ... (vezi toată discuția)