avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare bani fondul proprietatea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare bani fondul proprietatea

Buna ziua,
Bunica mea a avut in Ploiesti o casa care i-a fost demolata si in locul careia s-a construit o strada. A primit la schimb un apartament cu chirie la bloc. Pentru terenul de sub casa, tatal meu (fiul ei) a facut demersuri la Primaria Ploiesti de unde s-a inaintat dosarul catre Bucuresti.
In prezent tata a decedat, iar bunica stie doar ca acesta suna periodic la un numar de telefon (de la Fondul Proprietatea probabil) unde intreba daca s-a ajuns cu despagubirile la numarul de inregistrare pe care il avea el.
Va rog sa ma ajutati spunandu-mi care este procedura si cui trebuie sa ma adresez pentru a afla numarul de inregistrare al dosarului si pentru a recupera banii cuveniti.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 12:23, 6 Februarie 2011
Adresa este Guvernul Romaniei -Autoritatea Nationala pt Restituirea Proprietatilor Bucuresti Calea Floreasca nr 202 sector 1 Telefon 021-2009480. fax 021-2009481
Solicitati relatii scrise sau telefonice dar mult mai bine scrise ca sa stiti daca efectiv dosarul este complet si s-a repartizat la F Propr.
Fondul Proprietatea direct are urmatoarea adresa

Franklin Templeton Investment Management UK - Sucursala Bucuresti
Premium Point, Str. Buzesti 78-80,
sector 1, Bucuresti 011017, Romania

Tel +40-21-200-96-00
Fax +40-21-200-96-31/32
Mult Succes
Dificil cu acest faimos "Fond Proprietatea"! Si cu listarea la bursa a fost doar un "fas" dupa publicitatea care s-a facut. Nu acolo trebuie sunat, ci la ANRP, in cadrul acestei institutii este un departament care se ocupa cu plata despagubirilor.
Va multumesc pt. raspuns.
Va rog sa ma mai lamuriti ce date trebuie sa dau pentru ca cei de la ANRP Bucuresti sa poata identifica despre ce dosar este vorba, avand in vedere ca nu cunosc numarul de inregistrare al acestuia. Sunt suficiente adresa proprietatii si numele solicitantilor ?
Da sunt suficiente deci sunati la nr indicat in primul paragraf al raspunsului meu la Autoritatea ...Sau prescurtat ANRP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea oug nr. 81/2007 IRINA ANGELA IRINA ANGELA Buna ziua Am o problema si sper sa ma ajutati. In anul 2001 am depus la Prefectura Judetului Vrancea notificarea nr. 526/30.07.2001 , in calitate de ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar pentru recuperarea drepturilor deportatilor din bulgaria Costine Costine Buna ziua! Stie cineva daca se mai depun acte pentru obtinerea despagubirilor pentru deportatii din Bulgaria sau unde as putea sa ma interesez? [quot] (vezi toată discuția)
Discutii juridice==probleme privind legea 10/2001 zarzarea zarzarea va rog sa imi spuneti deaca stiti unde se afla comisia centrala pentru stabilirea despafubirilor dumnealor trebuie sa imi elibereze un document(titlul de ... (vezi toată discuția)