Buna ziua,
Bunica mea a avut in Ploiesti o casa care i-a fost demolata si in locul careia s-a construit o strada. A primit la schimb un apartament cu chirie la bloc. Pentru terenul de sub casa, tatal meu (fiul ei) a facut demersuri la Primaria Ploiesti de unde s-a inaintat dosarul catre Bucuresti.
In prezent tata a decedat, iar bunica stie doar ca acesta suna periodic la un numar de telefon (de la Fondul Proprietatea probabil) unde intreba daca s-a ajuns cu despagubirile la numarul de inregistrare pe care il avea el.
Va rog sa ma ajutati spunandu-mi care este procedura si cui trebuie sa ma adresez pentru a afla numarul de inregistrare al dosarului si pentru a recupera banii cuveniti.
Multumesc.
Adresa este Guvernul Romaniei -Autoritatea Nationala pt Restituirea Proprietatilor Bucuresti Calea Floreasca nr 202 sector 1 Telefon 021-2009480. fax 021-2009481
Solicitati relatii scrise sau telefonice dar mult mai bine scrise ca sa stiti daca efectiv dosarul este complet si s-a repartizat la F Propr.
Fondul Proprietatea direct are urmatoarea adresa
Franklin Templeton Investment Management UK - Sucursala Bucuresti
Premium Point, Str. Buzesti 78-80,
sector 1, Bucuresti 011017, Romania
Tel +40-21-200-96-00
Fax +40-21-200-96-31/32
Mult Succes
Dificil cu acest faimos "Fond Proprietatea"! Si cu listarea la bursa a fost doar un "fas" dupa publicitatea care s-a facut. Nu acolo trebuie sunat, ci la ANRP, in cadrul acestei institutii este un departament care se ocupa cu plata despagubirilor.
Va multumesc pt. raspuns.
Va rog sa ma mai lamuriti ce date trebuie sa dau pentru ca cei de la ANRP Bucuresti sa poata identifica despre ce dosar este vorba, avand in vedere ca nu cunosc numarul de inregistrare al acestuia. Sunt suficiente adresa proprietatii si numele solicitantilor ?