Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu cartea de munca.
In urma absolvirii unui liceu pedagogic in anul 2001, am profesat 1 an de zile ca educatoare la o gradinita din mediul rural pe un post de suplinitor, apoi in anul 2002 am renuntat la invatamant intrucat am fost admisa la o facultate in Bucuresti si nu am mai dorit sa mai profesez in acest domeniu.
Intrebarea mea este urmatoarea: de unde pot sa-mi ridic cartea de munca ? De la gradinita respectiva ( asta in cazul in care nu s-a desfiintat, deoarece se vehicula ca ar vrea sa o desfiinteze pe motiv ca ,in urma recensamantului s-a constatat faptul ca nu mai erau copii in sat , si astfel functionarea ei n-ar mai fi avut rost) sau de la ITM in care este arondata comuna in care se afla gradinita?
Multumesc anticipat!
Gradinita respectva facea parte dintre unitatile de invatamant prescolar din sistemul bugetar.Carnetele de munca fie au fost tinute la ei, fie la inspectoratul scolar judetean, in nici un caz la ITM..Daca gradinita nu mai exista, adresativ-va inspectoratului scolar judetean pentru a va da relatii despre carnetul de munca.In cazul cand nu vi s-a intocmit carnet de munca, solicitati adeverinta cu perioada lucrata, salariu, sporuri,etc, pentru a face dovada vechimii in munca.
Multumesc mult pt raspuns , insa mai am o nelamurire.
Presupunand ca nu mi s-a intocmit carnet de munca ,adeverinta o pot solicita doar de la Inspectoaratul Scolar Judetean ?
Desfiintare scoala
haifa
Conform Legii Invatamantului - L84/1995:
\"ART. 158
(1) In invatamantul preuniversitar formatiunile de studiu cuprind grupe, clase sau ani de studiu, dupa ... (vezi toată discuția)
Carnetul de munca
dee dee
Buna ziua, o intrebare va rog frumos si un raspuns daca se poate. Se mai fac carti de munca? Am inteles ca se vor elibera doar adeverinte care atesta vechimea ... (vezi toată discuția)