avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... grila notariala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

grila notariala

buna!
as fi interesat de unde as putea sa aflu despre gila notarilala 2011 pentru judetul maramures mai precis orasul baia mare
Cel mai recent răspuns: mihailescu2 , utilizator 21:34, 3 Iulie 2011
Singura sursa pe net este:
www.unnpr.ro
Daca nu reusiti sa intrati pe site fara parola, atunci mergeti la un notar din Baia Mare si va va lamuri.
Pentru Bucuresti, a se vedea:
[ link extern ] ;)
multumesc!
am incercat sa intru pe pagina respectiva dar nu am putut intrucat imi cere parola.
problema cu mersul la notar este ca de buna vreme nu stau in baia-mare de fapt deloc in Romania si este cam problematic sa ajung la notar de acea am incercat asa,dar oricum multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal julia_chi julia_chi Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola. (vezi toată discuția)
Intrebare despre copyright! Borsec Borsec Buna ziua! vreau sa va rog daca puteti sa-mi raspundeti la o intrebare in legatura cu drepturile de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2011 m78 m78 buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)