avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou

la ce data se sustine ex de admitere in barou si care sint manualele de invatat merci
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 22:15, 3 Iulie 2011
Nu se cunoaste inca data. Probabil, speram...sa fie ca in fiecare an, in noiembrie.

Tratate recomandate :

Civil : G Boroi : p generala + persoane. eu invat din editia 2010
C.Birsan ; dr reale
Statescu, Birsan : TGO
Fr. Deak : Contracte si Succesiuni. Pentru contractele care nu sunt in Deak, gasesti in L. Stanciulescu variante ok.

Penal :Institutii de drept penal : Bulai, Mitrache si colaboratorii (cuprinde si p.gen si p.speciala)
Procedura penala : Neagu
Proc civila : Tabarca + Les pt executare silita (sau I. Deleanu).

OEPA :legislatia.

noi am mai deschis un subiecte despre Barou aici :www.avocatnet.ro/content/for...

Gasesti detalii acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Care sunt cele mai bune carti pentru pregatire??? totacela totacela salut ...imi poate sugera cineva ce carti sa aleg in studiu.....care sunt cele mai bune ....multumesc tuturor ce vor sa-mi raspunda! (vezi toată discuția)
Explicatii ex barou irynuk83 irynuk83 am sustinut in 2006 un ex la barou (nereusit) si anul asta...vreau sa dau ... sa zicem \"din nou\"... as dori ceva detalii... tot ce va vine in minte... adica ... (vezi toată discuția)