avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli deductibile pentru autoturism
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli deductibile pentru autoturism

Bună ziua,

Am un autoturism proprietate persoana fizică, pe care vreau să-l împrumut unui S.R.L., prin contract de comodat . Va fi folosit de către administrator, care este angajat pe funcția de conducător serviciu extern prevenire și protecție s.s.m.(protecția muncii), pentru deplasarea de la sediul social al firmei la punctele de lucru ale beneficiarilor cu care este încheiat contract de prestări servicii și unde își desfășoară activitatea.
Vă rog să-mi spuneți care sunt cheltuielile care pot fi făcute de firmă pentru utilizarea și întreținerea autoturismului folosit, prețul contractului de comodat fiind zero, doar obligația de a întreține auto.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ralchissm , utilizator 19:05, 6 Iulie 2011
Toate cheltuielile de reparati cu autoturismul,Ps de schimb auto sunt deductibile si pot fi trecute pe firma,chiar si ch. cu asigurarea auto(RCA).Daca se incadreaza la excepti se poate deduce si BF. de combustibil pe baza de delegatie si foaie de parcurs.
poate va ajuta sa va lamuriti acest link..
[ link extern ]
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Decontare asigurare rca cu contract de comodat vioviod vioviod Pt. a folosi masina patronului in interesul firmei am incheiat un contract de comodat . Atunci cand am platit sigurarea (RCA), firma de asigurari a taiat ... (vezi toată discuția)