avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata functionari publici din proiecte finantate din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata functionari publici din proiecte finantate din fonduri externe

Functionarii publici, care sunt si mamageri de proiect, sau ocupa diverse alte functii in cadrul unui proiect (asistenti, ofiter tehnic..etc), derulat prin institutia unde lucreaza, au dreptul la plata orelor lucrate pe proiect?
Specific, ca activitatile prestate in cadrul proiectelor sunt reflectate corespunzator in cuprinsul fisei postului, iar in Normele privind aplicarea preved.L285/2010, respectiv punctul 5 este explicata procedura de plata a persoanelor care isi desfasoara activitatea in cdrul unei echipe de proiect, probabil facandu-se referire doar la personalul platit din fonduri publice , nu si functionari.E posibil sa imi fi dat singura raspunsul, insa asi dori mai multe lamuriri, legate de corectitudinea de plata si in spiritul legii, a functionarilor care lucreaza si pe proiecte.
Cel mai recent răspuns: primavera , utilizator 23:25, 7 Ianuarie 2012
si pe mine ma intereseaza mai mult actele care se fac pentru ca banii sa ramina in buzunarul nostru, sa nu gaseasca motiv curtea de conturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functionar public. Mada27 Mada27 Buna ziua. Sunt functionar public la o primarie de comuna de aproape 3 ani.In noiembrie 2014, mi a fost deschis un CIM pe o perioada de 6 luni ca si ... (vezi toată discuția)
Asigurarea functiei de audit prin sistem de cooperare ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua,intrebarea mea este urmatoarea:o persoana incadrata pe o functie publica de executie,auditor intern in cadrul unei primarii ,poate sa exercite ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau nu? mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 legea nr. 161/2003 \" ART. 94 (1) Calitatea de funcţionar public este incompatibilă cu orice altă funcţie publică decât cea în care a fost numit, ... (vezi toată discuția)