avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum declari o persoana non grata ?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum declari o persoana non grata ?!

Bună ziua, am o problemă referitioare la procedura legală prin care o presoană poate fi declarată "persona non grata". Mai exact, este vorba despre o persoană care locuieşte într-o comună, iar aceasta a adus prejudicii de imagine atât primarului, consiliului local şi comunei din care face parte. Întrebarea mea este dacă trebuie să se adopte o hotărâre de consiliu local sau e nevoie de semnături din partea cetăţenilor şi de câte semnături e nevoi. Mulţumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 23:24, 10 Iulie 2011
Nu inteleg ce vreti sa spuneti prin persoana non grata?

Persoana non grata poate fi declarat un cetatean strain aflat pe teritoriul româniei. Doar MAE poate declara o persoana non grata.

Vreti sa il dati afara din comuna? Imoposibil!
nu vrem să-l dăm afară din comună, dar credeam că este o posibilitate şi pentru persoanele care nu sunt diplomaţi. Dar există undeva o prevedere legală cu privire la acest caz?!
buna ziua,
in ce constau aceste "prejudicii" pe care le-ar fi adus respectivul primarului, respectiv consiliului local?
~ Conținut șters la cerere ~
revin cu rugamintea daca ma puteti ajuta cu o prevedere legala, in ce text de lege este prevazuta aceasta procedura

Alte discuții în legătură

Aprobare de la vecini pt pisici in apt. si numarul lor? Tata1 Tata1 Buna ziua, in urma unei reclamatii a unor vecini, a venit politia si mi-a zis ca trebuie sa strang semnaturi de la vecini care sa declare ca ei sunt de-acord ... (vezi toată discuția)
Taxa ecarisaj impusa asociatiei de proprietari cgugoasa cgugoasa Am avut surpriza ca in calitate de presedinte al unei asociatii de propietari, sa primesc o decizie de impunereretroactiva pe adresa asociatiei pentru anii ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren ocupat liviu_hetea liviu_hetea daca un teren este folosit din anul 1965,dobandit prin contract de vanzare-cumparare,cu 2 martori (nu in forma autentica) sau contract de schimb,revendicat de ... (vezi toată discuția)