avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum declari o persoana non grata ?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum declari o persoana non grata ?!

Bună ziua, am o problemă referitioare la procedura legală prin care o presoană poate fi declarată "persona non grata". Mai exact, este vorba despre o persoană care locuieşte într-o comună, iar aceasta a adus prejudicii de imagine atât primarului, consiliului local şi comunei din care face parte. Întrebarea mea este dacă trebuie să se adopte o hotărâre de consiliu local sau e nevoie de semnături din partea cetăţenilor şi de câte semnături e nevoi. Mulţumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 23:24, 10 Iulie 2011
:P regret d-le Cleme ... nu se POATE NICI SA NU MAI CALCE PRIN COMUNA - E S T E cetatean al urbei in cel mai bun caz SA DEA RESTRICTIER DE A NU SE APROPIA DE PRIMARIE CCA 50 - 100 METRI d e s i ma iau frigurile ... cine da aceasta hotarare ,este cetatean cu drepturi si obligatii .....X-(
Asta suna a deportare, maine poate ne trezim ca nu ne place mutra vecinului si vrem sa il declaram „persoana non grata” (echivalentul dusmanului poporului) si sa il trimitem in Baragan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare de la vecini pt pisici in apt. si numarul lor? Tata1 Tata1 Buna ziua, in urma unei reclamatii a unor vecini, a venit politia si mi-a zis ca trebuie sa strang semnaturi de la vecini care sa declare ca ei sunt de-acord ... (vezi toată discuția)
Taxa ecarisaj impusa asociatiei de proprietari cgugoasa cgugoasa Am avut surpriza ca in calitate de presedinte al unei asociatii de propietari, sa primesc o decizie de impunereretroactiva pe adresa asociatiei pentru anii ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren ocupat liviu_hetea liviu_hetea daca un teren este folosit din anul 1965,dobandit prin contract de vanzare-cumparare,cu 2 martori (nu in forma autentica) sau contract de schimb,revendicat de ... (vezi toată discuția)