avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuz in servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuz in servici

buna ziua! se poate actiona in instanta de catre salariati un manager ca a luat o decizie pentru unitate fara sa si respecte fisa postului? trebuiesc respectati pasii legali de memoriu la institutiile superioare sau se poate merge direct in instanta pentru abuz in servici? multumesc

Alte discuții în legătură

Fisa postului eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca este un abuz sau este legal sa se specifice in fisa postului : si alte sarcini stabilite de coordonatorul direct ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie alice29 alice29 Buna seara, am si eu cateva intrebari legat de schimabarea atributiilor de serviciu. In urma cu 3 ani am fost angajata intr o institutie de stat pe un post ... (vezi toată discuția)
Destituire functie danny_zupa danny_zupa Buna ziua, de curand directorul companiei a decis destituirea mea din functia de sef de echipa, din motive proprii. Am intrebat care sunt acestea si mi s-a ... (vezi toată discuția)