avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... achizitionare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

achizitionare masina

Buna ziua,
Doresc sa imi cumpar in sistem leasing o masina,dar eu am domiciliul stabil in Timisoara si locuiesc si muncesc in Bucuresti.Intrebarea mea este unde anume va trebui sa declar masina pentru plata impozitului? Mentionez inca odata (daca conteaza) ca nu locuiesc in Timisoara de mai multi ani si in afara de faptul ca apare in buletin nu am alta legatura cu acea adresa.
Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Cand pot cere radierea masinii din circulatie Scrip87 Scrip87 Buna ziua, Am vandut o masina si am facut prostia sa nu trec pe talonul masinii nimic la rubrica \"instrainat catre...\",crezandu-l pe cel care a cumparat-o ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține un loc de parcare catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, sunt proprietarul unui apartament în sectorul 3, din București. Din 2014 beneficiez de un loc de parcare pe care l-am platit in fiecare an. ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina tiny23 tiny23 Buna ziua, am urmatoarea intrebare ... Mi-am schimbat adresa de domiciuliu si implicit buletinul, dar nu am apucat sa schimb si actele masinii, in talon si ... (vezi toată discuția)