avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii

Buna ziua . Dle avocat rog sa-mi raspundeti la intrebarile urmatoare : (in cazul in care sint somer neindemnizabil in urma unei intreruperi a contractului de munca pe motiv de indisciplina la locul de munca ) ce documente trebuie sa ofer la Romtelecom pentru a se suspenda contractul semnat cu 7 luni inainte de a deveni somer ? am depus la Directorul General al Romtelecom un dosar cu : cerere de suspendare , decizia de intrerupere a contractului de munca - copie - cuponul de pensie al mamei de 700 ron - singura sursa de venit - copie- , carnetul de somer neindemnizabil copie . Am sugerat faptul ca garantia platii contractului a cazut - eliberare din munca si ca exista punctul -f- punctul 3 alin 13 din contract in care pt incetarea acestuia Romtelecom suspenda contractul in caz de faliment pt firme si in cazul meu de lipsa totala de venituri .Mama mea nu a folosit serviciul internet si nu e obligata sa-l plateasca . Cei de acolo tergiverseaza un raspuns . Contractul minim este de 2 ani . ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrerupere activitate ENGFULL ENGFULL pt inscrierea la ex de admitere in magistraura se cere a se anexa la cerere si o declaratie pe propria raspundere ca nu ai avut intrerupere in activitate ... (vezi toată discuția)
Ajutor alimentar ue pesticid pesticid Nu stiu daca am postat bine, dar as dori sa stiu daca ma mai pot inscrie la agentia de somaj pt. primire ajutor alimentar ue. N-am stiut ca, somer ... (vezi toată discuția)
Art 52 - intreruperea temporara a activitatii siminaelena siminaelena Buna ziua cer din nou ajutorul dvs va multumesc anticipat as dori un model de cerere sau instiintare care sa o anexez la dosarele angajatilor intrerup ... (vezi toată discuția)