avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere a copilului

Buna ziua, eu sunt studenta in anul I la master si insarcinata in prezent in 3 luni, vroiam sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului si daca da ce acte imi sunt necesare pentru dosar?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lucy333 , utilizator 18:51, 5 Iulie 2011
Aveti venituri?
Va postez un link de ajutor.
Aveti conditiile de acordare.
[ link extern ]
Beneficiati de aceasta indemnizatie.
am lucrat cu carte de munca doar 3 luni, momentan nu mai lucrez. In cazul in care nu am venit ce se intampla?
multumesc frumos pentru raspuns. Cum trebuie sa procedez pentru a beneficia de ea? Pot face dosarul pe timpul sarcinii sau trebuie fcut in momentul in care se naste copilul?

Alte discuții în legătură

Mama studenta - indemnizatie pentru cresterea copilului CristianaMihaela CristianaMihaela Buna ziua! Ma numesc Cristiana Busu si sunt insarcinata in 25 de saptamani( adica 6 luni). In prezent, urmez cursurile de master ale Universitatii din Craiova- ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatie de crestere a copilului - masteranda anca1988 anca1988 Buna ziua, Sunt studenta anul I, la zi, la master in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti (inscrisa in oct 2014). Nu sunt angajata si imi doresc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lismanucristina lismanucristina In urma cu 2 ani si 2 luni am ramas insarcinata,fiind studenta la facultate de zi anul 2 am beneficiat de indemnizatie crestere copil pana acum doua luni,acum ... (vezi toată discuția)