avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stramutarea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stramutarea

Va rog sa ma informati, cum sa procedez pentru stramutarea a doua procese,unul civil si unul penal.Civilul contestatie taxa judiciara, in temeiul art.192 c.p.p.Sotul a fost exonerat de obligatii pt.intretinerea copilului, pe motiv ca a aratat banii la procurori si judecatori, sustine pr.Flucsa. Sotului i-a fost modificata pedeapsa de la intretinerea copilului la aratatul banilor, nu ne-am impacat, procesul continua la CEDO. Tot in temeiul banilor, nu mi s-a trimis citatia (avocatul sotului mi-a spus). Penalul in baza art.277-278 c.muncii, dar s-a judecat 201 c.penal, am facut cerere de corectare, dar aceeasi problema si tribunalul nu stie nimic , decat ca judecatorul trebuie sa se supuna numai legii, dar care este legea nu spune?Am solicitat deciziile, am achitat taxa, dar din decembrie anul trecut, nu sunt redactate.Sunt din Timisoara nu stiu unde sa depun cererea, daca este posibil,etc.Multumesc
Cel mai recent răspuns: iris9 , utilizator 11:00, 5 Iulie 2011
competenta judecarii cererilor de stramutare apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie. trimiteti cererile de stramutare motivate in fapt si in drept in bucuresti pe adresa Inaltei Curti.
Cererea de stramutare se poate depune prin posta, recomandata cu confirmare de primire. Ulterior puteti suna la registratura ICCJ, ca sa stiti exact cand a fost inregistrata cererea.
Eu am fost citat ca sa ma prezint la procesul de stramutare, dar am trimis cerere de judecare in lipsa.
Atentie ca daca se respinge cererea de stramutare, partea adversa poate cere cheltuieli de judecata.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi atacata incheierea de stramutare, penal araoil araoil In urma unui litigiu de munca, s-a dispus:reintegrarea, dreprturi salariale incepand cu 01.06.2008, pana la reintegrarea efectiva, in functia avuta anterior. ... (vezi toată discuția)
Cerere stramutare aurelpesa aurelpesa am calitatea de inculpat. La urmatorul termen vreau sa introduc o cerere de stramutare. Ma intereseaza daca dupa ce predau cererea presedintei la inceputul ... (vezi toată discuția)
Decizie irevocabila - cerere stramutare proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : -in cazul unei sentinte irevocabile a unui Tribunal din tara , partea nemultumita a cerut ... (vezi toată discuția)