avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA: ce urmeaza dupa Circa Financiara?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA: ce urmeaza dupa Circa Financiara?

Buna ziua,

De curand mi-a iesit autorizarea pentru PFA, pe profesia de programator, si astazi am depus si declaratia pentru inregistrarea fiscala la AF de sector 3.

Ii rog pe cei care sunt mai familiari decat mine cu aceste chestiuni, sa ma indrume ce ar trebui sa fac in continuare pentru:
- a beneficia de pensie in urma muncii pe care o depun ca PFA;
- a beneficia de asigurarea de sanatate pe care o ofera statul roman persoanelor incadrate in munca;
- a mi se considera ca vechime in munca perioada de munca pe care o desfasor ca PFA.

Va multumesc frumos anticipat,
Claudiu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:45, 1 August 2008
Puteti incheia contract de asigurare cu Casa Teritoriala de Pensii, contract de asigurare cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate , contract de asigurare pentru somaj cu Agentia Teritoriala de Ocupare a Fortei de Munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj si contract de mandat cristicros cristicros Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca mai beneficiez de ajutorul de somaj daca inchei un contract de mandat si realizez venituri pe baza acelui ... (vezi toată discuția)
Alternative pt. cartea de munca kikina kikina Am fost pana de curand angajata cu carte de munca la o editura, care si-a incheiat activitatea. Colaborez, in continuare, cu alte edituri, in calitate de ... (vezi toată discuția)
Pfa are dreptul la somaj? AdrianBOA AdrianBOA Am terminat specializarea Romana-Engleza in cadrul Universitatii de Vest \\"Vasile Goldis\\" Arad. Un fost coleg de facultate si-a deschis PFA la domiciliul ... (vezi toată discuția)