avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale constructie apartamente pe teren concesionat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

constructie apartamente pe teren concesionat

administratorul unui SRL a cumparat in nume personal un teren pe care doreste sa ridice un bloc de apartamente destinate vanzarii cu suportarea cheltuielilor de constructie pe fima. Din punct de vedere al taxelor la stat ,inclusiv TVA , cum ar fi mai convenabil:
1. teren concesionat de administrator ,
2. administratorul sa devina PFA platitor de TVA
3. alte variante
La vanzarea apartamentelor peste 1-2 ani ce probleme ridica faptul ca persoana fizica (administratorul) este de fapt proprietarul terenului . Multumesc

Alte discuții în legătură

Deductibilitate tva firma revanzari apartamente vechi gcazaciuc gcazaciuc Buna ziua, Avem urmatorul context: Firma nou infiintata, asociat unic(si administrator), pe cod CAEN principal 6810 (Cumpararea si vanzarea imobilelor ... (vezi toată discuția)
Problema tva fany22 fany22 Buna, Cateva intrebari: Am construit un bloc de locuinte colective pe persoana fizica, dar n-am platit tva-ul, pentru ca sunt nelamurit: persoanele fizice ... (vezi toată discuția)
Tva la vanzare - persoana fizica ericut ericut Buna seara o intrebare daca ma poate lamuri cineva, am luat un teren in urma cu vreo 10 ani din care am inceput sa vand...anul trecut 1 lot, anul acesta la ... (vezi toată discuția)