cioan a scris:
:offtopic: Exista trei topic-uri cu aceeasi problema. N-ar trebui inchise doua?
:ban:Sunt vreo 4 plus ca a mai dat acelasi mesaj pe vreo 2-3 topicuri deja deschise... parerea mea e ca ar trebui inchise toate si banat user-ul :spam:
Ca sa nu fiu total offtopic si sa ma trezesc si eu cu avertismente: A gasit si el un raspuns care ii e favorabil si-l invoca in toate locurile unde a deschis discutia considerandu-l pertinent si contrazicandu-i pe toti de parca ar fi legile lui Moise acel raspuns... parerea mea e ca politia poate sa se sesizeze din oficiu cu privire la infractiunile la care nu e necesara plangere prealabila si sa ceara expertiza (inclusiv privind partea vatamata indiferent daca aceasta vrea sau nu) si in functie de acea expertiza sa continuie urmarirea penala (daca depaseste 60 de zile) sau sa-si ceara scuze si sa renunte lipsind plangerea prealabila (daca la expertiza iese sub 60 de zile)... sa nu uitam ca incadrarea juridica propusa de politie/parchet e doar de forma (numai instanta poate decide daca e corecta sau nu) si nu e exclus ca politia numai ca sa-ti faca rau ca te crezi "smecher" te incadreaza la tentativa de omor unde expertizele se fac in mod obligatoriu...