avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendare unei cauze pana la solutionare altei cauze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendare unei cauze pana la solutionare altei cauze

Se poate cere suspendare unei cauze pana la solutionare altei cauze?

In situatia mea este vorba despre doua recursuri unu la contestatie in anulare si altul la cauza initiala. Contestatia in anulare a fost respinsa pe motiv ca am inca deschisa calea recursului. Insa nu stiu daca instanta o sa imi accepte cererea de repunere in termenul de recurs. Caz in care singura sansa ar fi sa atac contestatia in anulare. As dori sa suspend recursul la contestatie in anulare, pana la rezolvarea celuilalt recurs.

MultumescQ

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare feel feel Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu o contestatie in anulare. Am introdus o contestatie in anulare pe motivul ca procedura de citare nu a fost ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol ADIJ ADIJ Se poate repune pe rol o cauza solutionata printr-o hotarare irevocabila care a fost ulterior atacata cu contestatie in anulare admisa, caz in care hotararea ... (vezi toată discuția)
cererea de repunere pe rol Antik Antik Speta : S-a suspendat o cauza in temeiul art 413 alin 1 pct-ul 1 Am depus recurs prin care am aratat cu probe ca procesul care a stat la baza suspendarii ... (vezi toată discuția)