avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Am si eu o intrebare legata de o procedura penala.
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Am si eu o intrebare legata de o procedura penala.

Am fost cu cativa prieteni intr-o zi pe un canal situat pe drumul catre vama albita...ne-am pus la pescuit dupa 10 minute apare un individ cu o arma in mana si trage in sus..numindu-se patronul baltii ...dar canalul respectiv nu era ingradit nu era nici o semnalizare ca este domeniul privat ..era la marginea drumului...ne-a adresat injurii..facea tot felul de afirmatii ...ne-am indepartat la 5 m de balta in apropierea soselei..el continuand cu injurii , nu ne lasa sa plecam..am sunat la 112. dupa care a venit politita l-a dezarmat..si am mers la sectie in locatia respectiva si am dat reclamatii.
Individul e persoana care a concesionat luciul de apa..dar cica 2 m de malul apei ii apartin ci nu si strada unde a venit cu arma si ne-a amenintat..eram 4 baetii cu cate o undita in mana ..nu am prins absolut nici un peste..poate face plangere impotriva noastra in cazul respectiv pentru furt? Dar repet nu am prins nici un peste , nu era semnalizat locul , nu era ingradit ? care sunt efectele si ce se poate intampla ? Merci Fain!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 23:37, 5 Iulie 2011
in conditiile care ati mentionat nu cred ca se intample nimic. Nu exista furt de loc. El trebuia sa advertizase fara amenintare, si sa va arate concesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de pescuit... gigelas gigelas Stie cineva,daca un proprietar de balta pentru pescuit,are dreptul legal sa puna o taxa zilnica pentru pescuit,dupa bunul sau plac ? Nu ar fi mai legal ... (vezi toată discuția)
Talhari platiti de patron... gigelas gigelas 4 pescari,cu permis valabil,merg sa pescuiasca pe un canal,care arata neamenajat, neingradit si fara a fi vreun panou care sa mentioneze ca ar fi o proprietate ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu arma Offset Offset Buna ziua! Pe data de 12 iunie am fost la o spalatorie auto cu fratele meu (nu este prima data cand mergem acolo). Dupa ce fratele meu s-a dus sa ii achite ... (vezi toată discuția)