avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conflict cu medic stomatolog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conflict cu medic stomatolog

In Martie 2007 am inceput anumite lucrari stomatologice, printre care si efectuarea unei proteze dentare. Am achitat 1500 ron impartiti dupa fiecare sedinta de tratament, apoi mi s-a spus valoarea lucrarii protetice superioare 4000 ron, ( mi s-a spus ca va fii din ceramica ), am achitat la luarea mulajului 2000 ron restul urmand sa-i achit la finalizarea lucrarii. La finalizarea lucrarii am achitat si diferenta, deci in total 5500 ron, toate aceste sumele-am achitat fara sa mi se dea chitante. In data de 16 Iunie am fost nevoit sa-i cer dentistei sa-mi dea chitante pentru sumele achitate, deoarece vroiam sa obtin un nou credit pentru proteza de jos, insa am observat ca ea nu inregistrase in evidente decat niste sume minore, facandu-mi atunci pe loc chitante pentru sumele achitate. La cateva zile de la montarea partii fixe a protezei, aceasta mi-a cazut, iar apeland la un alt stomatolog din Bucuresti, acesta mi-a spus zambind ca nu este din Ceramica ci din plastic, iar aceasta nu a fost cimentata. Acum aceasta refuza sa-mi dea inscrisuri cu garantia lucrarii si cu privire la specificarea in scris asupara calitatii si tipului de material. Contactand totusi tehnicianul care a realizat lucrarea acesta a recunoscut ca este din palstic deoarece asa a primit comanda de la dentista. Cum pot sa recuperez sumele achitate, si s renunt la lucrarea din plastic, sunt disperat la ora actuala, deoarece pensionar fiind, am facut un credit pentru cei 5500 ron, si ar mai fi trebuit sa mai fac un credit si pentru partea de jos, iar acum stau cu dintii de plastic in buzunar, plus neplacerile cauzate pe parcursul efectuarii lucrarii si ulterior. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 09:24, 2 August 2008
Poti sesiza :Colegiul Medicilor, Protectia Consumatorului, sau poti cere direct despagubiri in instanta. Dar este recomandabil sa si dovedesti ceea ce sustii .
Dvs. ati mai scris desp[re acest subiect si imi amintesc ca ati primit atunci raspunsuri pertinente, doar sa incepeti sa si puneti in practica ceea ce v-am sugerat, chiar si consultarea unui avocat fara sa il platiti.
Din pacate, constat ca nu ati facut nimic si ca stati cu dintii tot in buzunar; nu putem veni acasa la dvs. sa va convingem sa va luptati pentru rezolvarea problemei pe care o aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)
Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cabinet stomatologic nelush nelush Buna ziua, la sfarsitul lunii Martie 2008 am apelat la un Cabinet Stomatologic, in vederea efectuarii unor lucrari stomatologice printre care si o lucrare de ... (vezi toată discuția)