avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de maternitate in timpul concediului pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de maternitate in timpul concediului pentru ingrijire copil?

Persoana aflata in concediul pentru ingrijirea copilului beneficiaza de concediu de maternitate in cazul in care este din nou insarcinata?
Daca da, cine plateste aceasta indemnizatie?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 5 Iulie 2011
raspunsul este negativ: fiind in concediul de cresterea copilului, contractul de munca este suspendat. dupa ce expira primul concediu de crestere copil, se intra iar in concediu de crestere copil
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
Cezar augustin Dinu, Avocat
PAS22 a scris:

Persoana aflata in concediul pentru ingrijirea copilului beneficiaza de concediu de maternitate in cazul in care este din nou insarcinata?
Daca da, cine plateste aceasta indemnizatie?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!


1. Beneficiaza numai daca CCC pentru primul copil s-a terminat si a revenit la munca.

2. In cazul in care se preconizeaza ca cel de-al doilea copil se va naste in timpul CCC , atunci nu mai intra in concediu de maternitate ... dupa nasterea celui de-al doilea copil se va face cerere de prelungire a suspendarii c.i.m. ca urmare a nasterii celui de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru al doilea copil corladi corladi Buna ziua, sunt in ccc 2 ani cu primul copil, acum sunt insarcinata cu al doilea, cand il voi naste, primul copil va avea varsta de 1 an 6 luni, daca deja stau ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Ayana1 Ayana1 Buna ziua, As dori sa va intreb care este procedura in cazul unei salariate aflate in CCC si care este insarcinata din nou, in cazul in care medicul i-a ... (vezi toată discuția)