avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... domente necesare vanzarii unui imobil ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

domente necesare vanzarii unui imobil ipotecat

Intentionez sa vand o garsoniera pentru care inca mai am credit ipotecar. Ma gandeam sa solicit avans, suma ramasa de achitat.
Ce documente sunt necesare si de unde/cum le pot obtine?
Vis-a-vis de cadastru si intabulare, stiu ca ele existau la momentul cumpararii gasonierei (2003), dar eu nu mai am niciun document. Sa contactez agentia imobiliara care s-a ocupat la momentul respectiv de tranzatie sau este necesar sa solicit duplicate la ANCPI?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 14:50, 5 Iulie 2011
buna ziua,
in primul rand aveti nevoie de acordul bancii creditoare pentru a putea vinde imobilul.
documentati cadastrala se gaseste la OCPI.
incheierea de intabularea trebuia sa fi mers sa o ridicati de la biroul notarului public care a instrumentat actul de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Memoriu semnat de 111 experti tehnici judiciari topo-cadastru 10 iulie 2011 Mirela Dorina Bogatu Mirela Dorina Bogatu MEMORIU Cu privire la continutul “REFERATULUI DE APROBARE” emis de ANCPI si MINISTERUL JUSTITIEI prin ........– SECRETAR DE STAT si ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca/intabulare GiaM GiaM Buna seara! De curand am facut o radiere de ipoteca in favoarea unei banci pentru garsoniera achizitionata prin credit ipotecar. Aceasta a fost inscrisa in ... (vezi toată discuția)
Pierdere incheiere intabulare? ZELL ZELL Buna ziua!Va supun atentiei urmatoarea situatie: in decembrie 2003 am contractat un credit ipotecar de la o banca, credit care a fost rambursat integral in ... (vezi toată discuția)