avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... comunicare hotarare civila
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

comunicare hotarare civila

obliga paratul GHEORGHE IONITA Sa suporte pasivul neacoperit al debitoarei SC DUE EMME SRL DAENI PANA LA CONCURENTA SUMEI DE 21.508,75LEI REPREZATAND CREANTE RAMASE NERECUPERATE
PRONUNTATA IN SEDINTA PUBLICA DIN 8.04.2011
JUDECATOR SINDIC
NU INTELEG CE POT FACE EU CUI S AACHIT SI PTR CE
SI 2 ESTE CA EU NU AM AVUT NICIODATA FIRMA MA PUS CINEVA SA SEMNEZ DAR MAI DE MULT IN 2006
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 22:18, 5 Iulie 2011
Pai inseamna ca dvs in calitate de administrator trebuie sa achitati din averea personala suma prin care ati fost obligat adica 21.508,75 lei.

Daca sunteti in termen de recurs 7 zile de la comunicare angajati un avocat specializat si sa depuneti recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare tribunal sindic-asociat debitor yany21 yany21 obliga paratul [editat] Sa suporte pasivul neacoperit al debitoarei SC [editat] PANA LA CONCURENTA SUMEI DE 21.508,75LEI REPREZATAND CREANTE RAMASE ... (vezi toată discuția)
Executare silita administrator italia rolex rolex O societate comerciala romaneasca cu administrator italian a intrat in insolventa.Instanta a stabilit ca creditorii se pot indrepta impotriva administratorului ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ionutz21 ionutz21 Admite cererea. În temeiul art. 131 din Legea 85/2006 Dispune închiderea procedurii falimentului faţă de debitoarea SC DUE EMME SRL. Dispune radierea ... (vezi toată discuția)