avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită comunicare hotarare Tribunal sindic-asociat debitor
Discuție deschisă în Executare silită

comunicare hotarare Tribunal sindic-asociat debitor

obliga paratul [editat] Sa suporte pasivul neacoperit al debitoarei SC [editat] PANA LA CONCURENTA SUMEI DE 21.508,75LEI REPREZATAND CREANTE RAMASE NERECUPERATE
PRONUNTATA IN SEDINTA PUBLICA DIN 8.04.2011
JUDECATOR SINDIC
NU INTELEG CE POT FACE EU CUI SA ACHIT SI PTR CE
SI 2 ESTE CA EU NU AM AVUT NICIODATA FIRMA MA PUS CINEVA SA SEMNEZ DAR MAI DE MULT IN 2006 SE AJUNGE KA EXECUTARE SILITA ?


Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: yany21 , utilizator 19:28, 7 Iulie 2011
Pai trebuie sa detaliati ce ati semnat. De acolo se leaga totul.
ma pus sa preaiau o firma si mai zis ca nu ma probleme si mia dat niste bani ma luat de pe strazi si acuma cand mia dat primaria locuinta sociala a incept sa imi apara asta in posta ce pot face in cazul acesta
va multumesc
Buna ziua,

trebuie atacata hotararea respectiva cu recurs.
Adresati-va urgent unui avocat care lucreaza dosare de faliment.

Avocat Boncu
Adica ati fost adminiatrator la un srl? Se pare ca a intrat in faliment si o parte din datorii au fost acoperite din patrimoniul firmei care a fost valorificat, iar restul trebuie sa-l acoperiti dumneavostra. Dar ciudat ca pana acum nu ati primit nici o hartie, ceva legat de treaba asta cand mai puteati sa interveniti in apararea dumneavostra. Acum e cam tarziu. Totusi ati preluat acea firma. Cine a derulat activitatea pe acea firma? Adica trebuie sa mai stiti ceva.... Au aparut datorii? Ati crezut ca ca daca lasati firma asa acele datorii vor fi uitate?
am fost cu numele nimica mai mult nu mia venit nimica acasa si mam trezit cu hartia aceasta nu cunosc nimica despre firma nu faceam harti si mam trezit ca administrator doar pe harti nu stiu nimica stiu ca scrie pe foaie aceasta sunt datori de la fisc

Alte discuții în legătură

Urgent insolventa stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua , am avut o firma in faliment pentru care s-a dat sentinta \" În baza art. 131 din Legea 85/2006 închide procedura de faliment; aprobă decontul ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma cu datorii ajutor goldstar9 goldstar9 Buna ziua ,daca firma X (SRL)are o datorie de 7000lei la o persoana in urma unui proces ,(pentru ca nu si-a indeplinit obligatiile contractuale) Poate X ... (vezi toată discuția)
Buna am jucat la ruleta 85000 intr-o noapte intr-un cazino septi23 septi23 am jucat la ruleta electronica 85000 si imi punea numai cu cheia bani nu ma lasa sa bag io bani in bagomat, apareau tot felu de nereguli pe ecran si am ... (vezi toată discuția)