am jucat la ruleta electronica 85000 si imi punea numai cu cheia bani nu ma lasa sa bag io bani in bagomat, apareau tot felu de nereguli pe ecran si am chemat operatoru si avazut si mia zis ca el nu poate face nimica iam zis sa sune pe patron sa vina sa vada ce e de facut ca am bagat multi bani si a sunat si mea zi ca nu raspunde si a doua zi mam dus sa vorbesc cu sefu iam zis ca imi apareau tot felu de ne reguli pe ecran cateodata numi platea pariu si el a chemat technicul si operatorul din seara aceia neam dus la ruleta si a bagat 200 lei si imi explica ca alte lucruri intre timp a venit operatoru si a zis ce so intimplat in noaptea aia seful numai face semne sa taca si io am zis ca am sa fac o reclamatie si el a zis cu un ras ca degeaba fac reclamatie technicu imi tot zicea ca e aleatoriu si mam dus la garda finacara sa depun o reclamatie si mea zis ca degeaba depun reclamatie ca nu le poate face nime nimica ca sunt in sesiunea faliment si ca au multe amenzi si nu le platesc mam rugat sa imi daie sa depun o reclamatie si mia dat pana la urma cred ca numai degeaba am scriso io nustiu in romnia nimeni nu le face nimica la firma lor ca are o gramata de datori la sta si iei funtioneaza macar controale la cazinou daca ei stiu ca nu le poate face nime nimica atunce normal ca ei smenuesc ruleta si aparatele daca ma poate ajuta cineva ce sa fac
[Editat de moderator: pe forumul Avocatnet este interzisa postarea numelor persoanelor fizice sau juridice, va rog sa va expuneti problema fara a le numi. De asemenea va rog, pentru a putea beneficia de sfaturile membrilor comunitatii, sa va scrieti mesajele cu mai multa grija la exprimare si punctuatie. Multumesc]
Una dintre variante ar fi sa analizati oportunitatea a mai juca la ruleta electronica,avand in vedere ca evident va asumati riscul si consecinta pierderii sumei rulate
La autoritatea pentru protectia consumatorului nu se justifica a formula sesizare.deoarece nu detineti document prin care unitatea mentionata de dvs se obliga sa va asigure recuperarea sumei rulatesau majorarea acesteia