avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... bataia concubinei si terorizarea copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

bataia concubinei si terorizarea copilului

buna ziua. traiesc cu concubinul meu de 2 ani jumatete avand o fetita de 1 an jumate ea fiind pe numele lui. acu vreo 3 seri fetita a adormit si sa trezit peste o ora plangand el sa enervat k nu putea dormi a inceput sa o tranteacsa de patut(patutul fiind din panza si saltele nu a ca[atat nici o vanataie) o impingea o zguduia ia plesnit 2 palme peste fata o ducea in cealalta camera pe intuneric tipa la ea....a durat cam 1 ora toate acestea. eu eram in pat plangeam , tremuram de mila fetei si cand am vazut k nu se opreste iam zis sa o lase k o sa pateasca ceva fata...si a inceput sa vina la mine sa ma bata mia dat pumni palme nici eu nu stiu exact mia invinetit un ochi un picior si la mana...apoi sa pus sa doarma...am vrut sa sun politoa dar eram sigura k el nu doarme imi era frica k dak ma aude vorbind la telefon vine si ma mai bate o data...vroiam sa ies din casa fetita era in camera cu el nu puteam sa o iau. mam pus sa dorm dimineata cand sa trezit fetita am luato in bucatarie iam dat sa pape am pus cateva hainute dea ai intro geanta si am plecat cand el dormea. mam dus la medicina legala din pacate era inchis nu am putut face nimic, nici la urgente, am fost la politie a zis k fara acele hartii nu are rost sa fac reclamatie sa vin luni dimineata..am fost apoi la protectia copilului si la fel mia zis luni dimineata... vreau sa mai spun si ca el are cazier si multe dosare pt batai are cheltuieli de judecata 25 mil si nu le plateste. dak depun declaratie ce o sa se intample? o sa fie retinut sau doar o amenda k mie frica k dak ia doar o amenda o sa ma caute si cine stie ce o sa iese. si pt copil o sa trebuiasca la tribunal sa merg? pt a face cererea de incredintare a copilului? astept raspunsurile dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:34, 3 Octombrie 2010
Apelati cat mai urgent aici:
[ link extern ]

Din ceea ce ne spuneti, se pare ca va aflati intr-o situatie critica si complicata.
Veti primi sfaturile necesare daca apelati la aceste centre care se ocupa exact cu genul acesta de probleme.
Veti fi indrumata, consiliata si...protejata in situatia in care va hotarati sa il parasiti pe concubin.
Dupa ce va va fi asigurata protectia, puteti promova orice alta actiune privind incredintarea minorei si plata pensiei de intretinere ce se va stabili in favoarea minorei.
Bafta si curaj.
Buna ziua.IMi pare rau sa aud asa ceva.Concubinul dvs. este o persoana periculoasa si trebuioe sa va ganditi foarte bine ce alegeti.Fiindca, zic eu, daca isi permite sa aplice un astfel de tratament unui copil care nu intelege ce ise reproseaza, ganditi-va , mai tarziu, cum va fi.Nici pentru dvs. inteleg ca lucrurile nu stau mai bine si va sfatuiesc sa medtitati daca merita sa ramaneti langa un astfel de om.Fie ca depuneti plangere , ori nu, este vorba si despre viitorul dvs. si al copilului.Adresati-va autotitatii tutelare, DGASPC , politiei, cereti sprijin in caz ca va veti considera in primejdie.Dar nu ramaneti langa un asemenea om, chiar daca va va promite ca se va schimba.Mult succes.
Buna yiua !
Depuneti palgere penala la parchet( procuratura) si sesizati de urgenta autoritatea tutelara de pe langa autoritatea publica locala( primarie).
Cu stima!
concret faceti tot ce e posibil sa nu mai locuiti cu tatal copilului in aceeasi casa.apoi faceti cerere de incredintare a tutelei copilului in instanta de judecata.incercati sa va luati dvs masuri de siguranta concrete impotriva agresivitatii concubinului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului ContSters153344 ContSters153344 eu locuiesc cu concubinul meu si am o fetita cu acesta ...nu ne intelegem bine ba chiar m-a si batut odata... dak veau sa plec si sa depun o cerere de ... (vezi toată discuția)
Buna seara am stat aproape doi ani in concubinaj ,am o fetita de 1,4 luni. la inceput a fost totul bine mam mutat la ea inpreuna cu mama ei ca nu are treaba cu mine.Un ... (vezi toată discuția)
Despartirea intrun concubinaj cu un copil la mijoc ContSters153344 ContSters153344 vreau sa ma despart de barbatul cu care traiesc de 2 ani jumatate este nervos nu se poate controla si cauta motive de cearte din nimic, tranteste prin casa ... (vezi toată discuția)