avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara

am stat aproape doi ani in concubinaj ,am o fetita de 1,4 luni. la inceput a fost totul bine mam mutat la ea inpreuna cu mama ei ca nu are treaba cu mine.Un timp a fost bine si au inceput problemele ,ori ce faceam nu am facut bine sau nu am facut nimic. Fosta tinea cu mama am mai plecat de la ea si era gravida sa se limpezeasca lucrurile.`BUN, A nascut o fetita cum a fost vara si cald fetita a avut glicemia scazuta si au bagato in perfuzie si incubator. Mama ei vazind ca fata e cu perfuzie si in icubator a inceput sa urle pe coridor ca e fata handicapata si nu trebuea sa o facem,in fine iam astupat gura. SA intelegeti ca mama ei nu a crescut nici un copil nici odata pe fata ei a dato la parinti la doua luni si sia treit viata mai departe.EU le faceam mincare le aspiram nu era bine ,daca am rugato sa-mi calce o camasa mi-a zis ca nu e servitoarea mea si nu suporta sa o comande nimeni deja au iceput problemele. MAMA ei ia bagat in cap de ce a trecut fata pe numele meu eu mam recunoscut copilul , sa ma lase ca cu mine casa nu face ,ca eu sunt dupa avere , cum a crescut ea fara tata creste si fata me fara tata. DEEJA NU AM MAI SUPORTAT. FOSTA CONCUBINA ARE PATIMA BAUTURI nu ma puteam intelege si nu puteam comunica cu ea. Cind beea ma facea in toate felurile ca sunt taran fara avere si nimic pe numele meu s.a. Iam gasit bere supat si mia zis ca berea e aliment.CIND VENEAM DE LA SERVICI dimineata stateam cu fata ca sa poata sa-si faca somnul sau pleca ca avea treba sa se plimbe si eu stateam cu fata. CIND ERAM NOAPTEA ACASA FATA DORMEA PE MINE SI PAPA DE TREI ORI PE NOAPTE IAR LA EA ODATA Fata sa atasat de mine pt ca eu am fost si mama si tata eu am avut grija de ea daca ai cumparam o jucarie adica ori ce se certa cu mine ca la fata nu trebue cumparat nimic si ai trebue casa. Mau dat afara ea cu masa ca am venit sa le iau averea dar pentru mine averea e copilul meu. AM plecat la parintii mei ca doara nu stau in masina ne-am inteles cu fata ca o saptamina la unu si una la altul,fata la mine se ingrasa iar la ea slabea si tot tipul era oparita ,bubite la gura ca dezinfecta suzeta ,racita iar eu o vindecam.( OFF E TARE COMPLICAT SI MULT AM SUFERIT) Acuma ma dat in judecata pt pensie . DUPA trei saptamini mi-am vazut fata saracuta nu stiu daca are 9 kg la 1,4 luni ,CREDETIMA CA NU AREGRIJA DE COPIL SI E FACUTA FATA PENTRU INTERES SA NU INPARTA AVEREA CU ALTII DIN RUDELE LOR IAR EU NU POT SA ACEPT SA NU AIBE GRIJA DE UN COPIL ..VA ROG SA-MI SPUNETI CE SA FAC? CUM SA FAC SA CISTIG PE FATA SA AM GRIJA DE EA NU O POT LASA LA MAMA EI CA NU E CAPABILA SA CREASCA UN COPIL care e cea mai mare problema concubina e AOCATA.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 00:43, 3 Decembrie 2010
Exista o hotarare prin care minora este incredintata mamei?
Sau in actiunea de pensie pe care a promovat-o solicita si incredintarea minorei?
Dvs.spuneti doar " acum m-a dat in judecata pentru pensie".
In functie de detaliile dvs. voi reveni cu raspunsul pentru problema dvs.
astazi am primit citatia in care scrie numai minciuni c a eu nu am studii superioare si nu am dreptul la copil si sunt sarac ,taran SI NU AM NIMIC PE NUMELE MEU si fata nu e atasata de mine s.a NUMAI MINCIUNI SI SA PLATESC SI CHELTUIELILE DE JUDECTA
Banuiesc ca solicita si incredintarea minorei ( ca vad ca nu stiti exact sa ne explicati daca solicita si incredintarea minorei).
Deci va trebui sa formulati in cadrul procesului o intampinare- cerere reconventionala.
Prin intampinare va formulati apararea fata de actiunea reclamantei si prin cererea reconventionala solicitati incredintarea minorei spre crestere si educare tatalui si stabilirea unei pensii de intretinere in favoarea minorei si obligarea mamei la plata intretinerii .
Instantele au o practica de care se trece greu in sensul ca in majoritatea cazurilor copii sunt incredintati mamei.
Procesul nu este unul simplu pentru ca va trebui sa dovediti cu probe tot ceea ce ne-ati scris noua mai sus si in acelasi timp sa probati ca este in interesul minorei sa va fie dvs. incredintata spre crestere si educare avand in vedere ca puteti oferi acesteia conditii optime de crestere si educare.
Din ce vad eu sanatatea minorei este pusa sub semnul intrebarii daca aceasta la 1 an si 4 luni cantareste 9 kg si pe deapsupra mai e hranita si cu bere.
La aprecierea interesului minorilor, instanta va analiza un intreg complex de imprejurari privind :
-varsta minorei,
-starea sanatatii acesteia,
-atasamentul minorei fata de unul sau altul dintre parinti,
-posibilitatile de dezvoltare fizica, morala, intelectuala pe care copilul le poate gasi la unul din parinti,
-comportarea parintilor fata de copil inainte separarea in fapt dar si dupa separarea in fapt a acestora,
-posibilitatile materiale ale parintilor,
-situatia locativa a acestora.
Angajati urgent avocat.
Si inca ceva ,va felicit pentru ce ati spus" pentru mine copilul este averea mea".
Exact asta va trebui sa rezulte din probe.:luck:
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Buna seara Domnule.

Felicitari.
Desi sunt femeie,trebuie sa recunosc ca dvs.meritati sa " obtineti custodia fetitei".
M-a impresionat foarte mult tot ce ati scris in durerosul mesaj,de mai sus.
Urmati sfaturile dnei.av. Simonette,angajati un av.si cu ajutorul divin sper din toata inima sa aveti fetita linga dvs.

Succes.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului minor bmc25z bmc25z Am o fetita de 4 ani si 5 luni pe care o cresc impreuna cu parintii mei de la virsta de 10 luni, cind mama ei a plecat in Italia.In tot acest timp a ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara bcfbmv bcfbmv Spuneti-mi va rog , cat este marja pentru plata pensiei alimentare pentru un copil si daca se tine cont si de alte datorii care le are cel ce trebuiesa sa ... (vezi toată discuția)
Divort - doresc amanare la primul termen flyxy16 flyxy16 sunt in divort cu sotia,sia gasit unul mai tinar ca ea cu 8 ani si a bagat divort,ce pot face sai dau aminare la primul termen care e pe 5 noiembrie,daca nu ma ... (vezi toată discuția)