vreau sa ma despart de barbatul cu care traiesc de 2 ani jumatate este nervos nu se poate controla si cauta motive de cearte din nimic, tranteste prin casa sparge lucruri si ma terorizeaza psihic plus k am o fetita de 1 an si 3 luni care se sperie....eu am renovat in casa care stam si e pe numele lu maicasa si am cuparat bunuri frigider , calculator , dulap am pus termopane gresie faianta , dak e sa fug de el cu fata mea are o sa poata sa ma caute cu politie zicand k am fugit? o sa cad eu de proasta? el are cazier pentru sechestrare....si imi e frica de el..vreu sa plec dar mie frica k ma gaseste si dak plec cum o sa pot eu sa imi iau lucrurile mele din casa lui?? e bine sa ma duc la un afocat pentru un proces pentru custodia fetitei?? fetita e pe numele lui si stiu k ar fi in stare de orice pentru a aveao. dati-mi un sfat va rog
vreau sa mai adaog k el nu a lucrat de cat 2 luni angajat in toata viata lui el avand 32 de ani, iar eu de cand m-am cunoscut cu el fac videochat, eu il intretin el a trimis o data 350 de euro intro luna fusese plecat in strainatate, am avut un timp in care am lucrat la un aprozar timp de 3 luni el statea cu fetita si dupa 3 luni mi-a zis sa plec k el s-a saturat sa fie plans de copil, si vroia sa ia fata sa o trimita in spania la soacramea sa o creasca ea ,am avut o mie de scandaluri pe tema asta....eu sa raman in romania si el sa plece in alta tara..nu stiu ce e in capul lui fac cate 1000 de $ pe luna si tot nu ii convine dupa ce k eu intretion tot plus traburile casei...el pleaca dinimeata vine seara repara scutere pe gratis???????? nu contribuie cu nimik in casa iar pentru fetita el e total absent vine seara si se culca k e obosit omul
daca aveti posibilitatea de a va muta cu fetita undeva, plecati din casa. depuneti cerere de incredintare minor, sau cerere de ordonanta presidentiala pt incredintare minor, daca stiti ca ar putea veni dupa dvs sa va ia copilul.
puteti face un inventar (in prezenta unor martori) al bunurilor dvs care raman in casa , daca nu le puteti lua. daca vreti sa va recuperati investitia facuta in casa mamei lui, pe aceasta trebuie s-o actionati in judecata, iar daca nu aveti probe, nu puteti recupera.
toate lucrurile sunt cumparate pe numele meu am garantia de la ele , si cererea de incredintare a minorului unde trebuie sa o depun? as pute pleca dar mi-a luat cardul k sa nu am acces la bani ce pot face in aceasta privinta legal k sa imi iau cardul???? m-a lasat fara bani k sa stie k nu plec ...
sunati la banca, blocati contul si mergeti sa va dea alt card.
ar fi bine daca puteti sa va luati lucrurile pana plecati, in prezenta unor martori, in caz ca va acuza de furt.
actiunea o depuneti la judecatoria de pe raza domiciliului comun
Divort
ContSters156794
:help:
sunt casatorita de 10 ani si am o fetita de 4 ani. din 2007 am venit din italia in romania, fetita mea s a nascut in italia. dupa ce ne am intors in ... (vezi toată discuția)