avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Statul de functii, eterna problema
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Statul de functii, eterna problema

Va rog sa-mi spuneti : un stat de functii aprobat de ANFP, poate fii luat ca bază legală dacă nu a fost aprobat de Consiliul Local?
La noi consilierii se află în dispută eternă cu primarul şi nu vor să aprobe statul de funcţii în formula prezentată de primar şi aprobată de ANFP.
Ce este de făcut în acest caz?
Cel mai recent răspuns: filozoful , utilizator 19:37, 6 Iulie 2011
Daca a obtinul avizul ANFP e clar ca indeplineste conditiile legale. Problema e ca nu prea sunt primari care sa aiba sange pe teava si sa cheme consilierii locali la parchet pe motiv ca nu aproba organigrama. Nu o sa vedeti asa ceva. Nici consilieri prea destepti nu sunt dar se gaseste cineva care sa -i lumineze . Din pacate nu prea aveti cum sa rezolvati situatia decat insistand cu proiectul pana trece. Se satura ei de dvs.si voteaza sau va saturati dvs de ei si renuntati in defavoarea dvs.bineinteles.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilierul primarului ecologistu ecologistu va rog frumos ajutati-ma. nu gasesc nicaeri detalii privind angajarea , destituirea consilierului personal al primarului. tine de consiliu local ? poate ... (vezi toată discuția)
Care este legatura? dina999 dina999 Care este legatura functionala si de autoritate dintre o regie autonoma locala si primarie si consiliu local? Dar temeiul legal? Multumesc pentru un eventual ... (vezi toată discuția)
Legea 215/2001 julien_slbz julien_slbz Are cineva noile modificari ale Legii 215 din 2001...? Vin alegerile si ar trebui sa fim la curent... Poate le publicati...Multumesc (vezi toată discuția)