avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie telefon

am un tel care este la reparat in garantie acum pt a 8-a oara. Este la ei de aproape 2 luni si nu am nici un raspuns scris, doar taraganari(vorbe) atunci cand ma duc la magazin. tel a iesit din garantie teoretic, insa faptic trebuie sa prelungeasca garantia cu vreo 3 luni, cat a stat la reparat.
Ce metode legale am in acest caz?
ideea e ca vreau banii inapoi ( a fost un tel ff scump). dupa 2 ani in care nu prea am beneficiat de acest aparat, dupa 3 reclamatii la OPC (nici un raspuns nici de la ei, desi au trecut 2 luni)
rog sprijin

Alte discuții în legătură

Garantie telefon mobil mirco_pludi mirco_pludi Buna ziua,Am si eu o problema legata de telefonul meu mobil.Dupa ce l-am cumparat am constatat ca bateria a inceput sa ma tina doar 24-26 ore.Bineinteles l-am ... (vezi toată discuția)
Probleme optica medicala ionutglogojan ionutglogojan Buna ziua, am cumparat o pereche de ochelari de la SWISS OPTIK cu o dioptrie de -20. Am comandat cele mai scumpe lentile adica cele mai subtiri de pe piata ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil Myhai007 Myhai007 Buna ziua, Am trimis un telefon la garantie acesta neavand program publicu a trebuit sa il duc la firma X. Telefonul avea mai multe probleme: nu se auzea cand ... (vezi toată discuția)