avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezilierea contractului de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezilierea contractului de arenda

am incheiat un contract de arenda pe durata de 10 ani pentru un teren agricol undeva in zona Clujului.Contractul este incheiat la primarie,este tip ,conform legii arendei.
Intrebare:care este modalitatea a rezilia acest contract tinand cont ca arendasul nu e de acord cu acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:59, 5 Iulie 2011
care este motivul pt care doriti rezilierea contractului? in instanta puteti obtine rezilierea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda Magdalena09 Magdalena09 Buna ziua. Am primit o adresa prin care se solicita rezolvarea urmatoarei situatii: in anul 2009 a fost incheiat un contract de arenda cu x. Arendatorul a ... (vezi toată discuția)
Validitate contract arendare Gicuta93 Gicuta93 Buna ziua! In contractul de arendare incheiat in anul 2010 - capitolul referitor la nivelul arendei, modalitati si termene de plata este scris: [b]\"Nivelul ... (vezi toată discuția)