Sunt iesita de pe bancile liceului de un an si din decembrie am beneficiat de somaj, somajul s-a terminat si eu sunt in luna a cincea de sarcina. Am intrebat la Directia Muncii daca pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului, daca ma pot angaja, cate luni trebuie sa fiu angajata si daca pot sa-mi prelungesc somajul. raspunsul a fost oarecum negativ: perioada somajului poate fi cumulata cu perioada de angajare si trebuie sa fie de minim un an. Eu nu indeplinesc aceste conditii si doresc sa intre viitorul sot in indemnizatie, dar el nu vrea sa stea mai mult de o luna. Poate sa se intoarca la servici dupa aceasta luna? Sau chiar mai devreme? Beneficiaza de stimulentul de 500 ron daca se reintoarce la locul de munca? Daca da, cat timp?
Viitorul sot se poate intoarce la munca dupa o luna si in cazul acesta va beneficia de stimulent in cuantum de 500 lei pana la data la care copilul implineste 2 ani.
1. Sotul poate beneficia de stimulentul de insertie si fara sa stea nici o zi in CCC.
2. Trebuie numai sa mearga la Primarie si sa opteze pentru acesta varianta.
3. Iata ce spune Ordinul Ministerului Muncii nr. 1474/2011:
Situatie:
Persoana îndreptăţită solicită direct stimulentul de inserţie, începând cu ziua următoare celei în care încetează concediul de maternitate, neexprimându-şi opţiunea de a beneficia de concediu de creştere a copilului până la împlinirea vârstei de un an de către copil.
Solutie: Persoana îndreptăţită poate solicita direct stimulentul de inserţie, începând cu ziua următoare celei în care încetează concediul de maternitate, dacă îndeplineşte condiţiile pentru acordarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului prevăzută la art. 2 alin. (1) lit. a) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, denumită în continuare OUG nr. 111/2010. Dacă la momentul cererii persoana solicită de la început stimulentul de inserţie, se consideră că şi-a exprimat opţiunea pentru varianta de concediu/indemnizaţie lunară sau, după caz, stimulent, prevăzută la art. 2 alin. (1) lit. a) din OUG nr. 111/2010. Această opţiune nu mai poate fi modificată pe parcurs, însă persoana poate reveni în concediu de creştere a copilului, până la împlinirea de către acesta a vârstei de un an, cu plata unei indemnizaţii aferente concediului şi poate continua apoi cu stimulentul de inserţie până la împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, în situaţia în care se reîntoarce la activitatea profesională înainte de împlinirea de către copil a vârstei de un an.