avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanta presedintiala

Buna ziua.
Am depus actele de divort acum un an si nici pana acum nu s-a dat o hotarare definitiva. Am un copil minor si fosta sotie nu ma lasa sa-l vad pana nu se termina totul.Pot depune ordonanta presedintiala pentru programul de vizitare a minorului? Ma ajutati cu un model de cerere, intrucat nu imi permit sa platesc un avocat si as vrea sa o depun singur,
Multumesc mult anticipat

Alte discuții în legătură

Divort in decurs cu copii Gina S.V Gina S.V Buna ziua,sotia fratelui meu a parasit brusc domiciliul fara sa spuna ca vrea sa divorteze si a plecat cu 2 copii si unul l-a lasat la tata.Nici o ... (vezi toată discuția)
Ordonanţă preşedinţială Martonze Martonze Într-o cauză privind autoritatea părintească, o instanţă decide schimbarea domiciliului minorului la tată, tată care l-a ţinut ilegal timp de 1 an, ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular alocatie copil zapacita666 zapacita666 Buna ziua ! As dori si eu sa stiu cum as putea sa trec alocatia copilului de pe numele tatalui pe numele meu deoarece tatal nu vrea sa mi`o incredinteze ... (vezi toată discuția)