avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aplicarea noului cod de procedura penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aplicarea noului cod de procedura penala

In prezent dupa comiterea unei infractiuni, esti judecat dupa noul cod penal sau tot cel vechi ?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 09:45, 6 Iulie 2011
Se aplica vechiul cod de procedura penala in forma sa data prin modificarile aduse prin legea 202/2010.
In ce priveste noul cod (banuiesc ca va referiti la cel aprobat prin legea 135/2010), acesta inca nu a fost pus in aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea de punere in aplicare si / sau de modificare a codurilor de procedura Ramochest Ramochest Am si eu rugamintea sa imi spuna cineva, in momentul de fata, care este ultima lege care actualizeaza codul de procedura civila si codul de procedura penala. ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii procesual penale in timp Antoanela Geaman Antoanela Geaman Daca s-a formulat o plangere penala in conditiile prevazute de codul de procedura penala in vigoare in 2009, actele de procedura in speta vor uma aceste ... (vezi toată discuția)
Modificari legislative anca.patri anca.patri Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca noile coduri de procedura civila si penala au intrat in vigoare , iar, daca NU au intrat in vigoare, daca au mai fost ... (vezi toată discuția)