avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concedii medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concedii medicale

buna ziua
ma numesc mihaela si va rog sa ma ajutati cu un raspuns
daca o gravida a fost preluata in plata de catre cas pt concebiu de risc maternal mai poate continua sa fie preluata de cas si pt concediul de sarcina si lauzie?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:15, 6 Iulie 2011
1. Care este motivul pentru care concediul de risc maternal este platit de CJAS?
2. Intrebati tot la CJAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass sau ajofm lavi_cornelia lavi_cornelia Buna ziua, Ma numesc Diana B, am 23 de ani si sunt insarcinata in 32. de saptamani. La 30.06.2015 mi-a expirat CIM pe durata determinata, incheiat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Gravida fara concediu de maternitate beredenisa beredenisa Buna ziua sunt gravida si sunt salariata dar imi expira contractul de munca. Doresc sa ma angajez la o firma sa am continuitate urmez ca in septembrie sa nasc ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc VasiAndreea91 VasiAndreea91 Buna ziua! La multi ani și un an nou fericit! Va rog sa mă ajutați cu o îndrumare, daca se poate! Sunt însărcinată în 19 săptămâni și ... (vezi toată discuția)