avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

Buna ziua,

as vrea sa stiu daca dupa depunerea dosarului pentru pensie anticipata partial mi se poate da preaviz de desfacere contract munca?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 23:14, 6 Iulie 2011
Daca unitatea unde lucrati are nevoie de dv.,puteti sa lucrati pana la aparitia deciziei de pensie, care se pune in plata cand duceti adeverinta de incetare a contractului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata croi croi Am 31 de ani vechime dintre care 13 ani gr II.Sunt nascuta in 27 ianuarie 1958.Cand pot iesi la pensie anticipat, ce penalizare voi avea . (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala - punere in plata, procent de diminuare ALIOSA ALIOSA Pe 27 mai 2010 am depus dosarul pentru pensionare anticipata partial.Acum nu mai sunt sigura ca am luat cea mai buna decizie.De la casa de pensii mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am primit și eu și cei de la unitatea unde lucrez ... Berghezan Marioara Berghezan Marioara Bună ziua, am primit și eu și cei de la unitatea unde lucrez decizia de pensionare anticipată parțială în 15.02.2023. Aș dori să știu când trebuie ... (vezi toată discuția)