avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formare profesionala SSM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formare profesionala SSM

O persoana care are cursul SSM de 240 ore, poate tine cursuri pentru pregatirea pe linie SSM, cursurile de 40 respectiv 80 de ore?
Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: pacepa_2001 , utilizator 12:16, 6 Iulie 2011
Una din conditii v-o pot sublinia eu: sa aiba cursul de formator autorizat de CNFPA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri ssm PanaS PanaS Am curs ssm facut in 2005 la itm local. Ulterior am facut un curs de evaluare riscuri de accidente si imbolnaviri profesionale la o facultate in anul 2007 de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa nico123 nico123 Buna ziua,as dori sa stiu si eu ce pregatire, sau ce experienta trebuie pt infiintarea pfa in domeniul protectia muncii? Mentionez ca sunt economist, iar acum ... (vezi toată discuția)
coordonator ssm de 40 de ore cu studii medii anamaria_b07 anamaria_b07 Am terminat un curs de coordonator SSM de 40 de ore cu studii medii acum un an ,vreau sa ma angajez in accest domeniu dar nu stiu planul activitatii de ... (vezi toată discuția)