avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Export legume-fructe in UE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Export legume-fructe in UE

Buna ziua,
Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru export legume-fructe in Uniunea Europeana?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: potarniche gabriela , utilizator 12:51, 6 Iulie 2011
AVIZ DE INSOTIREA MARFII SAU FACTURA, PAKING LIST, CMR, MASINA TRANSPORT CORESPUNZATOARE(DEPINDE LA CE TEMPERATURA TREBUIE TRANSPORTATA MARFA)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare italia cristinasova cristinasova Buna ziua! Am o nelamurire, cand pleaca marfa cu factura pentru Italia, dar aceasta marfa se incarca de la ex. Bucuresti, trebuie sa fac aviz pana la locul in ... (vezi toată discuția)
Documente necesare Moruki Moruki Sunt persoană fizică autorizată neplătitoare de TVA. Vreau să achiziţionez marfă din Ungaria (legume, fructe), atât de la producători căt şi de la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt importul de alimente miromania2000 miromania2000 buna ziua as dori sa import din uniunea europeana produse alimentare, dulciuri ambalate,seminte de floarea soarelui ,ulei si a.m.d si nu stiu unde sa ma duc ce ... (vezi toată discuția)